Bezpečnostné opatrenie v centre hlavného mesta

06.03.2013 Bratislava

V súvislosti s dnešným ohláseným verejným zhromaždením a konaním sa pochodu so začiatkom o 11:00hod na Špitálskej ulici prijalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru. Zhromaždenie a pochod sa má konať v čase od 11.00hod do 14.00hod, účastníci zhromaždenia sa majú zo Špitálskej ulice cez Mariánsku ulicu presunúť na Kollárovo námestie, pochod by mal byť ukončený na Námestí slobody.
KR PZ v Bratislave je z uvedeného dôvodu pripravené napomôcť zvolávateľom ako aj mestskej polícií pred, počas a po ukončení zhromaždenia a pochodu zabezpečiť verejný poriadok v miestach konania sa zhromaždenia a pochodu, je pripravené zabezpečiť ochranu života, zdravia a majetku občanov a postarať sa o bezpečnosť a plynulosť v cestnej premávke.
Pevne veríme, že zhromaždenie sa neodkloní od účelu a prítomní prejavia svoj názor takým spôsobom, že dodržia ustanovenia zákona o zhromažďovacom práve.
S výlukou dopravy zatiaľ nerátame, o prípadných dopravných obmedzeniach polícia rozhodne podľa vývoja dopravno-bezpečnostnej situácie.
 
mjr. Mgr. Tatiana Kurucová
hovorkyňa KR PZ v Bratislave
 

Vyberte región